Gisterenmiddag rond 16.00 uur is een man van 33 jaar die illegaal in ons land verblijft neergestoken. Het incident deed zich voor in de Dokter Verhaeghestraat kort na de feiten werden twee mannen aangehouden, ze worden als verdachten beschouwd. Het slachtoffer was even in kritieke toestand maar een spoedoperatie zorgde ervoor dat de man de aanval overleefde.

Vanmorgen kwam het nieuws dat de toestand van de man die werd aangevallen stabiel is. De man had heel veel bloed verloren bij het incident, de sporen van het bloed waren overvloedig aanwezig in de straat. De aanleiding voor het incident is een ruzie die ontstond tussen drie mannen. Bij die ruzie werd een mes bovengehaald en gestoken, het slachtoffer werd in zijn been geraakt.

De feiten speelden zich af net voor de Hendrik Conscienceschool een aantal kinderen was nog in het gebouw aanwezig toen de feiten zich afspeelden. Het parket kwam later op de dag ter plaatse voor verder onderzoek want het mes waarmee werd gestoken is nog niet gevonden.

De twee verdachten worden vandaag verhoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in