Vandaag raakte bekend dat er op 25 augustus een ontvoering heet plaats gevonden in Oostende. Een 23-jarige Oostendenaar werd ontvoerd en meegenomen naar Nederland. Daar werd hij door de politie bevrijd, het verhaal werd bevestigd door het parket van West-Vlaanderen. Drie mannen hebben de 23-jarige Oostendenaar ontvoerd.

De drie mannen vielen binnen in een woning in Oostende op 25 augustus en reden met hun slachtoffer naar Nederland. De man werd hardhandig aangepakt door zijn ontvoerders. De politie kon de ontvoerders opsporen en kon de 23-jarige Oostendenaar bevrijden uit de klauwen van zijn ontvoerders.

De mannen reden vanuit Oostende naar Nijmegen in Nederland daar werd hun wagen onderschept door de politie. De politie was bang dat er nog meer geweld gebruikt zou worden. De drie zouden deel uitmaken van een Deense bende die gekend is voor drugs- en wapenhandel. Alle drie de ontvoerders hadden de Deense identiteit.

Het slachtoffer, de 23-jarige man uit Oostende, is zelf gekend bij het gerecht. Volgens een Deense krant draait het conflict over drugs en geld en dat wordt ook bevestigd door het parket van West-Vlaanderen.

De drie ontvoerders werden aangehouden, twee van hen zitten nog in Nederland in de cel. Een derde werd uitgeleverd aan ons land, de aanhouding van die man werd maandag met een maand verlengd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in