Gisteren brachten we het bericht dat een man ’s nachts dranghekkens had geplaatst over de volledige breedte van de Elisabethlaan. Een getuige had alles zien gebeuren en heeft daarbij de politie verwittigd, die konden de man vrij snel identificeren en meenemen naar het bureau.

Wij hadden gisteren contact met de getuige en een paar slachtoffers, G. C. vertelt. “Het was rond 03.15 uur toen een jongeman ineens dranghekkens dwars over de Elisabethlaan begon te zetten.”

“Een eerste chauffeur kon de dranghekkens niet meer vermijden en reed er tegenaan, de chauffeur stapte uit en bekeek de schade aan zijn wagen. Daarop verplaatste hij het hekken naar de middenberm en reed toen verder.

De jongeman die de dranghekkens had geplaatst had zich ondertussen verschuild in de struikjes in het parkje (zie foto) om alles te bekijken. Na het ongeval plaatste hij het hek opnieuw over de rijweg.

In totaal reden 3 wagens tegen de dranghekkens aan maar ook 1 motorrijder kon de dranghekkens niet vermijden. Alle wagens en de motor liepen schade op. Door al dit kabaal werden een aantal buurtbewoners gewekt, zij hebben toen onmiddellijk de omheining verplaatst omdat ze bang waren dat er nog meer slachtoffers zouden vallen.

En nu?

De jongeman van 22 werd meegenomen en mag zich aan een GAS-boete of een minnelijke schikking verwachten? Dit had veel erger kunnen aflopen, hopelijk worden de slachtoffers vergoed voor hun schade.

5 REACTIES

  1. Een paar nachten geleden had iemand in het bosje boomstronken dwars over de weg gelegd , ben erdoor ferm gevallen want reed met step en kon nie stoppen op tijd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in