Dierenartsenpraktijk Tilia in Zandvoorde (Oostende) is bestolen voor meer dan 5.000 euro, dat gebeurde woensdag in de voormiddag in de praktijk zelf. Drama is dat ook de opbrengst van de benefiet voor zwerfkatjes werd meegenomen

Jana Verlsype werd met een list naar buiten gelokt uit haar praktijk, op dat moment ging een andere man de praktijk binnen en stal de inhoud van de kassa. Daarbij zat ook 700 euro van een eerdere benefiet voor zwerfkatjes.

Een man kwam de praktijk binnen en vroeg de weg naar de autostrade, vertelt Jana in HLN.be. Hij deed alsof hij mij niet begreep en daarom ben ik met hem mee naar buiten gegaan om hem de weg te wijzen. Op dat moment moet iemand binnen geglipt zijn in de praktijk.

Toen ze terug naar binnen ging merkte ze dat er geld op de grond lag, een briefje van tien euro was gevallen. Bij het openmaken van de kassa merkte ze de diefstal op, ze zette de achtervolging op de man nog in maar ze waren reeds verdwenen.

Op het moment van de diefstal zat er meer dan 5.000 euro in de kassa, die zijn verdwenen. Normaal ligt er nooit zoveel geld in de kassa en de zaakvoerster ging dezelfde avond nog naar de bank gaan.

Er werd klacht neergelegd tegen de dieven, de politie van Oostende is gestart met een onderzoek maar de kans dat de dieven worden gevat is heel erg klein.

Al meer dan 2.100 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in