Het aantal steekpartijen in Oostende is in steile opgang, zo deed er zich gisterenavond een derde steekpartij voor in amper enkele dagen tijd. Eerst was er de moord op de Fransman aan ’t Hazegras daarna de steekpartij op straat en gisterenavond nu een derde incident. Een Afghaan stak een werknemer van een pizzeria in zijn been, dat gebeurde langs de Torhoutsesteenweg.

Het parket van West-Vlaanderen liet vandaag weten dat er gisterenavond een Afghaan die blijkbaar niet tevreden was over de pizzeria om 22.30 uur met een mes richting de zaak trok. Een werknemer die in de zaak aanwezig was kreeg het mes in zijn been. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis maar verkeert niet in kritieke toestand. De man mocht het ziekenhuis ondertussen al verlaten.

De politie was snel ter plaatse en kon de verdachte niet veel later aanhouden. De dader is een Afghaan die in Oostende werd geboren in 1997.

4 REACTIES

  1. Als gewone burger kan je je nog moeilijk veilig voelen in Oostende.Bij de minste opmerking dat je eventueel maakt riskeer je van neergestoken te worden.Best van al je van niets meer aantrekken en niet meer tussen te komen als je iets opmerkt.

  2. Nog wat meer van dat volk naar hier halen…….Loontje komt om zijn boontje…..Alleen jammer dat wij die bonen zijn en niet de klojo’s die ze naar hier gehaald hebben…..

  3. Ik ben een Nederlander, voor het eerste in Oostende met mijn kleine kinderen. Ze gingen hier naar die school waar 3 dagen net na 16.00 uur een steekpartij was. De vrouw hoorde toen we de kinderen gingen ophalen iemand in het engels roepen van, “You must go they will kill you”. Net voor een basisschool Basisschool Hendrik Conscience. Daarna weer steekpartijen. Nu gaan we toch weg, want het ziet er niet veilig uit hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in