Vorig weekend werden er in Oostende vier drugsdealers aangehouden, de vier hielden zich bezig met de aanvoer van cocaïne en heroïne vanuit Nederland naar Oostende. Het parket van Brugge liet weten dat de vier werden aangehouden in het kader van een lopend drugsonderzoek.

In totaal werden er zes personen gearresteerd, van die zes zijn er vier die zijn aangehouden op basis van verdenking van drugshandel. De vier blijven opgesloten in de gevangenis. Het was de drugseenheid van de politie van Oostende die een tip kreeg over de aanvoer van heroïne en cocaïne vanuit Nederland. De bestemming van de drugs was Oostende.

Met deze gegevens werd een onderzoek opgestart en dat heeft geleid tot de arrestatie van de zes verdachten van wie er dus al vier in de cel moeten blijven. Toen twee naar Oostende onderweg waren met drugs werden ze gearresteerd door de politie van Oostende, daarop volgend werden er nog huiszoekingen uitgevoerd waarbij dus nog eens vier mensen gearresteerd werden.

Bij de huiszoekingen trof de politie meer dan 1 kilogram heroïne en iets meer dan 100 gram cocaïne. Het is niet de eerste keer dat een aanvoerlijn vanuit Maastricht naar Oostende werd blootgelegd door de politie. De politie haalt wel aan dat het op zich behoorlijk onrustwekkend is dat er op minder dan één jaar tijd twee drugslijnen vanuit Maastricht naar Oostende werden bloot gelegd.

1 REACTIE

  1. Héél goed gedaan 👏🏻 Het was tijd al. Meer en meer jongeren die verslaafd zijn aan drugs en cocaïne. Waar gaat de toekomstige generatie naar toe?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in