Gisteren kwam in Faroek, het opsporingsprogramma op VTM, de zaak van Ringo De Man opnieuw onder de aandacht. Ringo verdween 18 jaar geleden in 2001 spoorloos in Oostende, na een ruzie met zijn beste vriend.

In het programma Faroek dat gisterenavond op VTM werd uitgezonden kreeg de zaak opnieuw aandacht. De zaak werd destijds geklasseerd als een zelfmoord. Sinds gisteren weten we dat zelfmoord meer en meer wordt uitgesloten. Veel mensen die Ringo kenden vonden die piste aannemelijk gezien hij toen al zelfmoordpogingen had ondernomen. Sinds gisteren lijkt die piste verlaten en is het onderzoek opnieuw volop aan de gang.

Het is bizar dat het laatste signaal van Ringo is opgevangen in Loppem, zijn gsm werd daar toen gedetecteerd. De politie weet dat hij geen fiets of auto meer heeft gebruikt sinds hij het laatst is gezien in de Roerdompstraat in Oostende waar Davy B. zijn toenmalige beste vriend toen woonde. Dus hoe is Ringo of zijn gsm in Loppem geraakt?

Vandaag is de cel vermiste personen samen met de Civiele bescherming daar onderzoek gaan doen in het appartement van Davy B. Dat is de plaats waar Ringo voor het laatst werd gezien. Kort na de middag vertrokken alle ploegen daar weer. Het onderzoek is nog volop gaande, er werden verschillende sceptische putten leeggehaald en ook het appartement wordt helemaal doorzocht.

De cel vermiste personen wil niets aan het toeval overlaten. Als Davy B. hiermee nu opnieuw een verdachte in het dossier is, dat is niet duidelijk. Er zullen nog nieuwe zoektochten worden georganiseerd in deze zaak.

Al meer dan 1.600 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in