De politie van Oostende heeft de laatste dagen heel wat werk gehad met interventies in het zwembad van Oostende. Het ging telkens over een bende Brusselse jongeren die voor overlast zorgen in en rond het zwembad.

In totaal gaat het om een tiental jongeren die nu dus een plaatsverbod krijgen van de burgmeester. Dit plaatsverbod geldt voor 3 maanden. We zouden dus geen last meer mogen hebben van deze jongeren tijdens de zomer van 2019.

Wordt dit plaatsverbod genegeerd dan volgt er een onmiddellijke opsluiting van 12 uur, wat we ook direct zullen uitvoeren zegt Tommelein.

Brusselse jongeren

Eerder deze week hadden jongeren al amok gemaakt in het zwembad tegenover andere bezoekers en de redders. Daarna maakten ze de kleedhokjes onveilig de politie werd erbij geroepen en de jongens werden uit het zwembad verwijderd.

FOTO PETER MAENHOUDT

Gisteren brachten we het nieuws dat het opnieuw zover was blijkbaar met dezelfde jongeren. Deze keer hadden ze ruzie zitten zoeken in de toiletten. De politie moest met verschillende combi’s ter plekke komen om de gemoederen te bedaren en de jongeren werden opnieuw uit het zwembad gezet.

Kort op de bal

Tommelein grijpt nu dus onmiddellijk in, met deze groep zou er in principe geen last meer mogen zijn. Laat ons hopen dat Oostende gespaard blijft van andere groepen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in