Vannacht werd de Brandweer van Oostende opgeroepen door de bewakers van het event, voor een brand in het Leopoldpark in Oostende. Daar vindt momenteel “Er was eens…” plaats een event voor kinderen, het event maakt van het park een sprookjesbos.

De schade aan de getroffen tent is bijzonder groot, een volledig decorstuk van “Er was eens…” is helemaal afgebrand. De brandweer had de brand snel onder controle zodat die nergens anders op oversloeg maar de tent kon niet meer gered worden.

Niet alleen de tent is volledig opgebrand, ook alles wat erin stond. Namelijk het decor, de geluidsinstallatie en tal van attributen en elektronica. Het financiële verlies kan nog niet geraamd worden maar het zal snel in de duizenden euro’s lopen.

De eigenaar van de tent kan het niet begrijpen want de tent werd uit speciaal brandwerend materiaal opgetrokken. Er moet dus wel kwaad opzet in het spel zijn. Verhitting van de verlichting wordt hierdoor ook uitgesloten.

De politie van Oostende en de brandweer zijn met een onderzoek gestart, ze hopen op basis van camerabeelden meer informatie te weten te komen over de dader(s)

Heb jij onze app al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
App WinactieApp Winactie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in