Op dinsdag 28 mei kwamen twee vrouwelijke politie-inspecteurs binnen in onze winkel Alberdeen op de hoek van Sint-Sebastiaanstraat en de Christinastraat met 8 stuks die eerder bij ons gestolen werden op zaterdag 25 mei. 

We konden aantonen dat de daders bij ons binnengekomen waren en zonder iets te kopen de winkel hadden verlaten. Ze pleegden de diefstal toen de man voor mij kwam staan zodat ik niet vanachter de toonbank kan komen terwijl zijn vrouw uit het zicht de kledij in een ruime tas steekt. 

De dieven werden gevat in een andere winkel en hadden een dieventas bij speciaal gemaakt om de diefstalbeveiliging te omzeilen. Daarin vond de politie ook de kledij van onze winkel met de alarmblokjes nog aan en prijskaartjes van de winkel.  

Wat is er gebeurd met de gestolen goederen?

We waren zeer blij dat de dieven gevat waren maar toen kwam de schok, we kregen de kledij niet terug want die was in beslag genomen door de onderzoeksrechter Wittouck. We lieten informatie inwinnen over het dossier. Blijkt dat er vanwege de politie-inspecteur die met de zaak belast is nog niks naar het parket doorgestuurd was en dat de onderzoeksrechter zelfs niet op de hoogte is van dit dossier. Wat is hier aan de hand?

We zijn al zoveel keer bestolen, maar dit was het toppunt. Normaal krijg je de kledij onmiddellijk terug zodat de schade beperkt wordt en je de kledij kunt verkopen. Mijn man werd boos en daarop zei de inspecteur dat “we al blij mochten zijn dat ze teruggevonden waren”.

Ondertussen beginnen de solden en eindigt het zomerseizoen, de gestolen kledij van meer dan €600 hebben we nog steeds niet terug.

We voelen ons twee maal bestolen. Als slachtoffer blijf je in de kou staan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in