Donderdagnacht rond 01.30 uur kreeg de politie een oproep binnen van een bewoner uit de Prins Roselaan in Oostende. De mannen van vreemde origine hadden al in verschillende auto’s ingebroken in die straat toen ze betrapt werden door de bewoner.

De man sprak de twee inbrekers aan en die sloegen daarop op de vlucht, de politie van Oostende die ondertussen onderweg was kamde de buurt uit en kon de twee mannen oppakken in de Lonchamplaan. De twee werden gearresteerd en blijken illegaal in ons land te verblijven.

De buit van de verschillende wagens werd gelukkig gerecupereerd, wie voor de schade aan de wagens zal opdraaien die veroorzaakt werd door de inbraak is niet duidelijk.

Het parket moet nu beslissen wat ze met de mannen gaan doen ze kunnen voorgeleid worden voor de onderzoeksrechter of ze kunnen het bevel krijgen om het land te verlaten.

2 REACTIES

  1. Blijft dwijlen met open kraan door achterlijke Belgische politiek. Die gasten moeten op dwangarbeid totdat alle schade is terugbetaald incluis retourticket land van herkomst. Voor zulk gespuis geen medelijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in