In de Voorhavenlaan in Oostende is een 67-jarige vrouw vermoord door een medebewoner, de vrouw was al sinds maandag spoorloos verdwenen. De medebewoner heeft de moord bekend volgens het parket van Brugge.

De vrouw E.G. woonde op de eerste verdieping van Residentie Portofino in de Voorhavenlaan 74 in Oostende. Maandag werd de vrouw als vermist opgegeven door familieleden, daarna werd onmiddellijk een onderzoek opgestart. Volgens het parket waren er direct aanwijzingen dat het om een zeer onrustwekkende verdwijning ging.

De politie was al sinds maandag op zoek naar de vrouw en er werd al op verschillende locaties gezocht. Dinsdagavond werd dan een man uit hetzelfde gebouw, hij woonde op de derde verdieping, geboeid weggebracht door de politie van Oostende. In het appartement van de man waren sporen van geweld aangetroffen. Het labo van de gerechtelijke politie heeft vandaag het hele appartement doorzocht.

Het lichaam van de vrouw is momenteel nog niet teruggevonden ondanks het feit dat er met een helikopter werd gezocht naar de vrouw, zo werd de omgeving rond de Spuikom uitgekamd. De politie vermoedt dat het slachtoffer in de Spuikom werd gedumpt.

Vanavond kwam dan het nieuws dat de 39-jarige medebewoner de moord op de vrouw heeft bekend. Over het motief tast met momenteel nog in het duister. De politie gaat morgen de buurt rond de Spuikom verder uitkammen.

Het slachtoffer woonde sinds 2008 op haar appartement in de Voorhavenlaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in