Gisterenavond iets voor middernacht reed M. Alonzo met zijn wagen op de Koninginnelaan in Oostende. Hij reed net op de brug ter hoogte van ’t Bosje toen er een steen door zijn achterruit vloog. Het raam werd verbrijzeld door de steen.

M. reed met zijn wagen op de Koninginnelaan in Oostende vanuit de richting van Petit-Paris naar het bosje op, net toen hij ter hoogte van de brug kwam over de Verenigde Natienlaan hoorde hij een knal. Het was zijn achterruit van zijn wagen die verbrijzeld was, het was al snel duidelijk dat iemand een steen in de achterruit had gegooid.

M. stapte uit maar kon niemand meer zien, de kans is bestaande dat de dader(s) gevlucht is via de trappen aan de brug. De politie van Oostende werd verwittigd en die kwam langs met een patrouille, het glas werd opgeruimd en er werd een pv opgesteld.

Gelukkig was M. alleen in de wagen, niemand raakte gewond bij dit voorval. De politie is met een onderzoek gestart. Was jij gisteren in de buurt van de Koninginnelaan in Oostende en heb je iets verdachts gezien neem dan zeker contact op met de politie van Oostende.

Wil jij als eerste al het nieuws uit Oostende op je smartphone?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in