Een 36-jarige Algerijn is in de strafrechtbank van Brugge veroordeeld tot vier jaar effectief nadat hij gedurende maanden zijn ex-partner uit Oostende had bedreigd.

In Het Nieuwsblad en HLN.be konden we lezen dat Naim A. in 2014 een relatie begon met een vrouw uit Oostende. Al vrij snel kreeg de vrouw geregeld slagen van de man.

In Het Nieuwsblad verklaart advocaat Koen Stubbe, dat de man zijn ex als zijn bezit zag en dat hij vond dat ij het recht had om zijn ex te slaan.

Van kwaad naar erger

Toen de vrouw in 2017 dan effectief de stap zette om uit de relatie te stappen, schakelde de verdachte nog een versnelling hoger. Tijdens de zomer van 2018 stak hij de deur van het appartement van zijn ex in brand, wat later sleurde hij de vrouw aan haar haren uit de lift.

Begin dit jaar plaatste de man een geladen wapen tegen haar hoofd en dreigde ermee haar te doden of zuur naar haar te gooien.

Ontsnappingspoging loopt fout af

De man werd uiteindelijk half januari aangehouden door de politie van Oostende. Nadat hij was aangehouden probeerde hij uit het commissariaat te vluchten, daarbij viel hij meer dan 4 meter naar beneden.

De man ontkende in de rechtbank nog steeds de feiten maar daar had de rechter dus weinig oren naar….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in