Een 19-jarige Syriër uit Gistel wordt vervolgd voor twee verkrachtingen van minderjarigen in Gistel. Dat konden we vandaag lezen in HLN.be, de man had de twee meisjes op dezelfde avond verkracht. Het parket vordert vijf jaar celstraf voor de man de man beweert dat alles met wederzijdse toestemming is gebeurd.

De twee meisjes kenden de jongen vanop school, ze hadden samen afgesproken op een avond in april. De meisjes die toen amper 15 en 17 jaar oud waren hadden de jongen bij hen thuis uitgenodigd. In de loop van de avond ging een van de meisjes samen met Mustafa A. wandelen. Het meisje verklaart dat de jongen haar daar in de struiken heeft gegooid en haar anaal heeft verkracht.

Heb jij de warmste kalender al?

Toen ze opnieuw in de woning waren zou hij ook het andere meisje in de living van het huis hebben verkracht. De meisjes zijn maar na verloop van tijd naar de politie gestapt nadat ze eerst alles aan leerlingenbegeleidster hadden verteld. Volgens Mustafa A. gebeurde alles met wederzijdse toestemming.

De man werd aan een leugendetector geleg en toen gaf hij wel toe dat het jongste meisje verklaard had dat ze veel pijn had. Toch gaat de verdediging voor de vrijspraak omdat de verklaringen van de meisjes niet consistent zouden zijn als dus Johan Platteau in Het Laatste Nieuws. Zelf kwam de man ook nog met een opmerkelijke verklaring, hij zou zich bijna gedwongen gevoeld hebben om seks te hebben met de meisjes.

Op 20 januari kennen we de uitspraak in deze zaak.

Al meer dan 3.200 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in