Vorige week woensdag heeft een 19-jarige Oostendenaar M.S een medestudent aangevallen met een mes. Hij stak de man in de halsslagader, het slachtoffer een 29-jarige man uit Brugge ligt nog steeds in een kunstmatige coma. De gevolgen voor het slachtoffer zijn groot de tongzenuw is doorgescheurd.

De feiten deden zich voor in Brussel daar ging een naschoolse activiteit door van een privéschool in Mechelen. Samen met enkele collega-studenten en een begeleider bezocht de groep enkele bars in Brussel. Daar liep het fout, de 19-jarige Oostendenaar raakte in een hevige discussie verwikkeld met een barman en een andere bezoeker.

De 29-jarige Bruggeling komt tussenbeide en kalmeert de toestand. Bij het teruglopen naar de wagens die aan het Muntplein in Brussel geparkeerd staan escaleert de situatie. De 29-jarige Bruggeling spreekt de jonge Oostendenaar aan op zijn gedrag, daarop haalt de dader een mes boven en steekt de Bruggeling ter hoogte van zijn hals.

Het slachtoffer zeeg onmiddellijk neer en het is dankzij de begeleider die het bloeden heeft gestelpt dat de Bruggeling de aanval heeft overleefd. Het slachtoffer ligt nog steeds in coma maar zijn situatie zou stabiel zijn. De dader, M.S uit Oostende werd enkele uren later opgepakt door de politie en in verdenking gesteld van poging doodslag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in