Vandaag stond in HLN.be een artikel over een 18-jarige uit Oostende. De jongeman is voor de zomer een politiekantoor in Brugge binnengestapt met een mes in zijn handen. De man was kwaad dat zijn gsm werd afgenomen in een lopend onderzoek tegen hem.

De 18-jarige G.N. uit Oostende moest daarvoor vanmorgen in de politierechtbank van Brugge verschijnen. Hij mocht zijn show van een paar maand terug gaan uitleggen. Hij wordt beschuldigd van bedreigingen aan de politie.

De smartphone van G.N. werd in het voorjaar in beslag genomen, dit in het kader van een lopend onderzoek. Eind mei kreeg hij een telefoon van het parket om mee te delen dat zijn smartphone niet onmiddellijk terug zou krijgen.

Hij kon dat niet verkroppen en liet weten dat hij met een mes zijn smartphone zou komen ophalen. Dat deed de man dus effectief.

Hij wou naar eigen zeggen geen aanslag plegen, hij wou enkel de politie een lesje leren. Toen hij in het politiebureau toekwam heeft hij zich neergezet in de zetels en het mes naast hem neergelegd. Er is dus nooit gevaar geweest. De jongen vraagt om een werkstraf.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in