Gisterenmiddag is een 13-jarige jongen uit Oostende in elkaar geslagen door vier andere jongens. Het voorval vond plaats rond 16.30 uur ter hoogte van sportpark De Schorre in Oostende, de familie gaat op zoek naar getuigen van de feiten zodat ze een klacht kunnen indienen tegen de vier jongens.

De jongen was met zijn fiets op weg naar De Schorre toen hij door 4 jongens, die vermoedelijk rond de 16-jaar zijn werd benaderd. Ze vroegen aan de jongen de weg naar ergens maar hij vertelde de jongens dat hij geen idee had waar ze moesten zijn. Met dat antwoord konden de jongeren blijkbaar niet leven, daarop werd de 13-jarige jongen van zijn fiets gesleurd en werd hij in elkaar geslagen door vier oudere jongens.

De jongen was geen partij voor de jongens omdat hij heel erg tenger en mager is, hij kon zich dus niet verdedigen. De familie van de jongen is op zoek naar getuigen, de vier jongens reden alle 4 met een zwarte fiets en droegen ook allemaal een trainingspak. Een van de jongens had een trainingspak aan van Nike. Tenminste één jongen had een klein baardje met een lichte snor, de jongeren spraken Nederlands en hebben een gekleurde huid.

Was jij gisteren getuige van dit voorval, in een fietswegel naast De Schorre, neem dan zeker contact op met de politie van Oostende! De familie zoekt de getuigen omdat het anders een klacht tegen onbekenden is. De jongen heeft er pijnlijke ribben en vooral veel schrik aan over gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in