Het was de laatste dagen al aangekondigd maar nu blijkt het ook effectief zo te zijn er is vandaag enorm veel volk afgezakt naar Oostende. We brachten vanmorgen al een artikel waaruit bleek dat heel wat mensen met de trein op weg waren naar Oostende. Nu roept ook de politie van Oostende op om niet meer met de wagen naar Oostende te komen.

Door het mooie weer zijn veel mensen afgezakt naar Oostende om te genieten van het eerste lenteweekend van het jaar. Er is momenteel al zoveel volk aanwezig dat alle parkings in Oostende volzet zijn. De politie van Oostende roept dan ook op om niet meer naar de kust af te zakken.

Met de trein komt er wel nog steeds heel wat volk in de richting van Oostende. We vroegen Tommelein om een reactie en welke maatregelen er zouden genomen worden om de drukte tegen te gaan maar we kregen geen antwoord. Ondertussen heeft de burgemeester laten weten dat hij oproept om niet meer naar Oostende te komen wegens te druk!

Status in Oostende om 14.15

Met de trein kwamen pakken mensen samen, het wordt zien hoe het straks zal verlopen als deze massa volk opnieuw naar huis moet. De NMBS heeft extra treinen voorzien om het volk meer gespreid te kunnen terugsturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in