Ook vandaag sijpelen nog heel wat extra maatregelen binnen die in Oostende genomen worden. De belangrijkste krijg je op een lijstje maar naast de bibliotheek die opnieuw sluit, stopt nu ook de veerdienst en de fietsuitleendienst.

De Stedelijke Fietsuitleendienst ter hoogte van de parking bij het Maria-Hendrikapark (Iependreef) sluit vanaf dinsdag 17 maart de deuren voor onbepaalde duur. Fietsen ontlenen zal vanaf dan niet meer mogelijk zijn.

Aangepast hulp voor mensen met gehoorproblemen

Om ook doven en mensen met gehoorproblemen ook de kans te geven om gebruik te maken van de sociale noodlijn, werd het e-mailadres socialenoodlijn@oostende.be in het leven geroepen. Opgelet! Behoor je niet tot deze groep mensen? Neem dan telefonisch contact op met de sociale noodlijn op het nummer 059 25 85 85.   

Klik hier voor meer informatie. 

Aangepaste dienstregelingen en maatregelen externe partners welzijn en zorg (Huurderbonds, Thuiszorg, Mutualiteiten, …) vind je op de overzichtspagina.

Geen veerdienst meer vanaf morgen

De veerdienst zal vanaf 17 maart tot en met 3 april niet varen.
In het kader van de extra voorzorgsmaatregelen rond COVID-19, worden enkele activiteiten tijdelijk opgeschort. Zo kan ook de veerdienst in Oostende voorlopig niet varen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in