De vaccinaties gaan in een sneltempo vooruit en we moedigen daarom alle Oostendenaars van onder de 30 jaar aan om zich zo snel mogelijk in te schrijven op de reservelijst van QVAX.

Via QVAX kan je je online inschrijven op een elektronische reservelijst voor vaccinatie in het vaccinatiecentrum in je buurt. Je kan er aangeven op welke momenten je beschikbaar bent om snel te worden opgeroepen.

Als een vaccinatiecentrum dan mensen nodig heeft om snel vrijgekomen vaccinatieplaatsen in te vullen, zal het centrum via de elektronische reservelijst van QVAX automatisch de mensen met hoogste prioriteit (bv. de oudsten) oproepen.

Wanneer je een sms en e-mail krijgt, word je gevraagd om snel te reageren, meteen online te bevestigen dat je de vrijgekomen plaats inneemt en je naar het vaccinatiecentrum te begeven.

Als de reguliere uitnodigingen vertrekken wil dit ook zeggen dat die mensen ook uit QVAX verwijderd worden. Aangezien er de afgelopen weken heel veel uitnodigingen voor 30+’ers verstuurd zijn, kunnen jongere Oostendenaars zich het best zo snel mogelijk inschrijven op de lijst. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in