Gisteren brachten we al het nieuws dat er bij Daikin in Oostende een eerste besmetting met corona was opgedoken. Vanmorgen kregen we de bevestiging dat er ook een tweede werknemer besmet is met het virus.

Burgemeester Bart Tommelein liet vanmorgen weten dat er een tweede besmetting bij Daikin werd vastgesteld. Alle maatregelen werden genomen conform de nieuwe richtlijnen die Volksgezondheid heeft uitgevaardigd. De fabriek blijft open maar alle werknemers en mensen die in contact kwamen zijn ook in quarantaine geplaatst.

Hoeveel besmettingen er tot nu toe zijn in Oostende is nog niet duidelijk, maar we zijn ondertussen al zeker dat er tenminste 4 personen besmet zijn (twee werknemers van Daikin en de twee mensen die teruggekeerd zijn uit vakantie). Over de gezondheidstoestand van deze mensen weten we enkel dat één van de werknemers milde symptomen vertoont en het al bij al goed maakt.

Heb jij weet van een coronabesmetting laat het ons zeker weten, zo kunnen we Oostende op de hoogte houden van hoeveel gevallen er echt zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in