De politie van Oostende is zaterdagavond tot twee keer toe moeten optreden om een feestje stop te zetten. Bij de twee interventies één op de Schorre en één feestje in de Torhoutsesteenweg werden in totaal 19 processen-verbaal opgesteld voor samenscholing. Alle 19 mogen zich verwachten aan een boete van 250 euro.

De politie van Oostende kreeg zaterdagavond verschillende meldingen binnen van geluidsoverlast in de Torhoutsesteenweg. Toen de politie daar een kijkje ging nemen bleek het om een verjaardagsfeestje te gaan, in het appartement waren 13 mensen aanwezig. Het verjaardagsfeest werd onmiddellijk stilgelegd en alle aanwezigen krijgen een boete van 250 euro voor inbreuken op het samenscholingsverbod.

Iets na 22.00 uur kwam er een melding van geluidsoverlast binnen van op het sportpark De Schorre. De politie van Oostende ging daar ook een kijkje nemen en trof er een groep jongeren aan, een aantal van de jongeren zette het op een lopen.

Zes personen konden worden tegengehouden, elke jongere kreeg een proces-verbaal en ook zij mogen een boete in de bus verwachten voor het niet respecteren van de maatregelen rond het coronavirus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in