Woensdag werd in de wijk Mariakerke een trouwfeest met meer dan dertig aanwezigen stilgelegd door de politie van Oostende. De politie van Oostende kreeg gisteren een melding binnen van een buurtbewoner die het had over geluidsoverlast toen de politie ter plaatse kwam bleek het om een trouwfeest te gaan in de wijk Mariakerke

De oproep kwam rond 16.00 uur binnen bij de politie van Oostende het ging over geluidsoverlast in de Passchijnstraat in Mariakerke. Toen de politie ter plaatse kwam bleken alle rolluiken naar beneden te zijn gelaten. Vanop de straat kon de politie echter vaststellen dat er luide muziek werd gespeeld.

Na het aanbellen kreeg de politie toch toelating om de woning te betreden daar bleek het dan om een huwelijksfeest te gaan. In alle kamers van de woning was er eten aanwezig en de meeste aanwezigen hadden de Afghaanse nationaliteit.

Zware boetes

Meer dan 30 aanwezigen, behalve de kinderen, krijgen allemaal een boete van 750 euro. Het bruidskoppel dat als organisator beschouwd wordt zal voor de rechtbank moeten verschijnen.

Twee auto’s en de geluidsinstallatie werden in beslag genomen.

1 REACTIE

  1. Was ooggetuige van het terechte en correcte optreden van de politie. Schande hoe de allochtone samenleving een trouwfeest durft organiseren en al onze wetten en reglementen aan hun laars lapt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in