Vandaag ontstond er veel ophef op Twitter. Bart Tommelein veroordeelde een vrouw die haar kleinkinderen zag en riep via een krant op om de maatregelen streng na te leven. De vrouw werd betrapt en kreeg een boete van de politie van Oostende, Tommelein vond dit een goede maatregel en vond de boete terecht. Zelf heeft hij met Sinterklaas echter ook zijn kleinkinderen op bezoek gehad en dat plaatste hij toen zelf op Instagram.

Twee maten en twee gewichten? Een vrouw uit Oostende kreeg dit weekend een boete omdat ze betrapt werd toen ze haar kleinkinderen zag. Iedereen kreeg een boete van 750 euro, Tommelein kondigde dit zelf aan eerder deze week. Hij stond achter de politie die de boete had uitgeschreven. Technisch gezien maakt Tommelein hier geen fout want kinderen onder de twaalf jaar tellen niet mee in het aantal mensen dat je mag zien. Het signaal daarentegen…

Vandaag blijkt echter dat Tommelein zelf ook zijn kleinkinderen ziet, zo kwamen ze langs met Sinterklaas en postte hij dat zelf op Instagram.

Tommelein reageert op de heisa en is niet akkoord, het gaat in dit geval om kinderen jonger dan 12 en die tellen niet mee in de bepaling van het aantal mensen. Hij geeft aan dat het zelf wel erg dom zou zijn om dit te posten als het niet is toegelaten.

2 REACTIES

  1. Kinderen van min 12 tellen WEL mee voor de bezoekers BINNEN! Dixit Sciensano vandaag. Dus ja, afgaande op de laatste lijn van het artikel heeft Mr Tommelein zich net zelf DOM genoemd.

  2. De burgemeester heeft al meerdere keren op het nieuws gezegd dat wie nu nog de regels niet kent op een andere planeet woont.En dat onwetendheid geen excuus is.
    Zal hij zichzelf nu een boete opleggen !?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in