Meer en meer steden en gemeentes laten weten dat ze gratis mondmaskers ter beschikking zullen stellen voor hun inwoners. Ook in Oostende werd beslist om mondmaskers te bestellen, hoeveel er werden besteld en voor wie ze ter beschikking worden gesteld is nog niet duidelijk.

Het stadsbestuur wacht eerst af wat de beslissing zal zijn van de Nationale Veiligheidsraad en hoe het exitplan dat momenteel wordt opgesteld eruit zal zien. Op basis van die beslissingen zal de stad dan kijken wie ze de mondmaskers als eerste zullen bezorgen. De burgemeester wijst erop dat de mondmaskers het eerst moeten gaan naar diegene die ze het meest nodig hebben.

Hierbij wordt gedacht aan verzorgers en politie. Nu vrijdag zal er daaromtrent een beslissing worden genomen door het stadsbestuur van Oostende. Maar er zal niet voor iedereen direct een mondmasker ter beschikking zijn.

12 REACTIES

  1. Indien we dat “schepsel” willen tegenhouden, moeten we allemaal een mondmasker krijgen, Oostende of ergens anders… iedereen gewoon!, anders komt er nooit geen halte aan deze onwezenlijk situatie!

  2. We moesten dit al begin maart basis als moeten hebben ontvangen voor elk gezin elk werk dit moest klaar zijn/liggen!…zelfs in geen ei landen delen ze ze uit op de straat aan de winkels ontsmetten van wagentjes…?! Wat krijgen we hier? Die masker die niet goedgekeurd waren?!

  3. Dus de politiekers van Oostende zoals de schepenen en gemeente raadsleden zullen dit krijgen en wij als gewone burgers de pot op is dit fair of moeten wij ook ziek worden

  4. waarom is dat hier zo’n probleem om iedereen een masker te bezorgen als dat in veel andere gemeenten geen probleem volgt?is dit uit rancune omdat het geldklopperij van je pasjes niet doorgaat Mr.de burge(r)meester?

  5. Elke dag ga ik nog werken met de trein naar Brugge en dan de bus , ik mag niet thuisblijven , dus welke criteria gaan ze gebruiken ……

  6. Zeker weten met wat is de regering weer aan het regelen…. Zij zijn veilig hé.. Laat de arme of ziieke mens mar creperen….. Maar die die geld hebben bekomen alles via via.. En plots. . Hebben ze het weer moeilijk om na veel blabla 1 beslissing te nemen😏Mon Dieux Quand vont ils enfin prendre une décision pour sauvé des vies humaines 👍🙏 Ja.. Oui. J’en ai marre de vivre autant que Belge.. W. Vlaanderen.. 70j.Bruxelles..Brbant.Wallon..etc.Met al die Ministers in zo’n klein landje met 3 talen.. Komen ze nooit overeen hélaba.. Belastingen moeten we zeker betalen.. na hard en eerlijk werken.. Zo ben ik opgevoed en ben zeer fier zo te zijn😁.. Zal blijven strijden tot Mon dernier souffle.. voor rechtvaardigheid.. eerlijkheid.. en no corruptions. Ik trek naar de NATUUR.. ALASKA.. ARGENTINA.. MANILA.. enz.. LA RISA ESLA MEJOR MEDECINA Minister de BLOCK.. 👍🙄🙏

  7. Als je je veiliger voelt met een mond masker en er geen “gratis” krijgt koop er gewoon één. 2 à 3 euro bij de apotheek.

  8. grappig destijds kregen dragers van een boerkini een gas boete omdat hun gezicht niet herkenbaar was

    nu gaat de nieuwe mode een boerkini worden ik zie het al voor me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in