Sinds donderdagavond een aantal maatregelen werd beslist, komt er hier en daar wat meer duidelijkheid. Vanmiddag raakte bekend dat rijscholen vanaf maandag ook hun deuren sluiten, immokantoren krijgen dan weer bijkomende maatregelen opgelegd.

Stad Oostende wijst er ook graag op dat immokantoren en krantenwinkels dicht moeten in het weekend. Hier mag niet met open deuren gewerkt worden. Deze namiddag zal dit door de lokale politie gehandhaafd en gecontroleerd worden.

Sinds vandaag zijn zoals gekend alle horecazaken in Oostende verplicht gesloten. Daarom worden er in de stad extra openbare toiletten geplaatst. Fietsen en wandelen in open lucht blijft toegestaan. Om te zorgen dat deze fietsers en wandelaars toch een toilet kunnen gebruiken indien nodig, zal Stad Oostende extra openbare toiletten huren en op verschillende plaatsen in de stad te plaatsen. Ook de uriliften worden onmiddellijk opengesteld. Daarnaast worden de andere bestaande openbare toiletten zoveel als mogelijk geopend voor het publiek.

Rijscholen zullen vanaf maandag 16 maart ook gesloten blijven.

Wil jij hier adverteren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in