Viroloog Marc Van Ranst heeft op sociale media opnieuw doodsbedreigingen gekregen. Deze keer van een kok uit Oostende, Vincent Florizoone die werkte voorheen in het Thermae Palace hotel in Oostende. De man riep op Facebook op om Van Ranst de kogel te geven. Van Ranst deelde het nieuws zelf via Twitter.

Het was Marc Van Ranst die zelf de doodsbedreigingen deelde via Twitter en opriep om actie te ondernemen tegen de Oostendse chef-kok. Van Ranst werd eerder deze week ook al met de dood bedreigd en diende toen klacht in bij de politie. Als er deze keer ook klacht werd neergelegd is niet duidelijk.

Dat de oproep op Facebook een staartje zal krijgen, dat staat vast. Wordt vervolgd…

3 REACTIES

  1. Lol, als iedereen zoiets serieus moest nemen…. dan moet de politie de laatste maanden niets anders meer doen. als je alle dagen in de kijker wil lopen, weet je dat je voor en tegenstanders gaat krijgen. voor politiekers is dit dagelijkse kost. wil je geen tegenwind? blijf in je kot !

  2. Wat een flauw ventje die Van Ranst. Een doodsbedreiging is mijns inziens toch heel wat anders dan deze plastisch verwoorde mening van een getergde restauranthouder over deze “prima donna viroloog”. Van Ranst zijn dik betaalde wedde ligt er wel altijd stipt op tijd aan het einde van de maand, in tegenstelling tot die van de restauranthouder die tandenknarsend moet verdragen hoe onredelijke en onzinnige maatregelen zijn levenswerk naar de verdoemenis helpen. Foei Van Ranst, een beetje gevoel voor proporties zou U sieren!

  3. De reacties van Florizoone zijn compleet misplaatst en gevaarlijk! Van Ranst is een van de meeste gerespecteerde en bezadigde virologen. Ik kan begrijpen dat Florizoone gefrustreerd is, maar dat moet hij niet afreageren op een dergelijke opgepaste manier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in