Elke dag communiceren we de cijfers die we te pakken krijgen over het aantal mensen die gehospitaliseerd zijn in Oostende met een coronabesmetting. Vandaag kwamen de cijfers van het Serruys ziekenhuis het eerst binnen. Vandaag werd een tweede kind gehospitaliseerd die besmet raakte met het coronavirus.

Op D 15 dat is de afdeling waarop patiënten worden opgenomen en verblijven tot er zekerheid is dat ze positief zijn, nu zijn er 10 patiënten die symptomen vertonen maar waarvan nog niet zeker zijn of ze al dan niet besmet zijn. Deze patiënten werden getest en wachten nu op het resultaat van hun test

Op DZ 8 dat is de afdeling waarop alle positieve COVID 19 patiënten verblijven, nu zijn er 25 patiënten gehospitaliseerd op deze afdeling. Omdat verwacht wordt dat er ook nog een aantal patiënten uit de afdeling D 15 zullen worden overgebracht, wordt er morgen een tweede afdeling speciaal voor COVID 19 patiënten geopend in het Serruys.

Triest nieuws is dat er op pediatrie is de afdeling waarop kinderen worden opgevangen, nu 2 patiënten verblijven. Dat betekent dat er vandaag opnieuw een kind werd opgenomen, over de leeftijd van de kinderen weten we niets.

IZ zijn de intensieve zorgen, waarop de patiënten die er erg aan toe zijn en moeten beademd worden, zijn er nu 5 patiënten. Drie patiënten moeten beademd worden, een lichtpuntje is dat er ook één persoon werd ontslagen uit het ziekenhuis.

1 REACTIE

  1. Je mag de politie verwittigen 2 maal niets word er gedaan merci 4 kinderen van een andere gezin binnen en samen met zijn kinderen is 6 kinderen als je daarvoor belt komen ze nog niet frustrerend dat er zijn die alles mogen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in