Lockdownparty’s en andere privéfeesten zijn verboden en zijn bovendien zeer onverantwoordelijk door het grote risico voor de volksgezondheid. Alle leeftijdsgroepen, ook jongeren, lopen kans op besmetting en kunnen drager zijn van COVID-19 zonder zelf ziek te worden of symptomen te vertonen.

Het is cruciaal dat IEDEREEN de regels van social distancing opvolgt, om de verdere verspreiding van het virus te vermijden en risicogroepen niet in gevaar te brengen.

Het Agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust stopt tot en met 3 april de veerdienst in Oostende (tussen de Visserskaai en Oosteroever). Dit past binnen het opschorten van alle activiteiten met een recreatief karakter.

De pagina met alle maatregelen die Stad Oostende treft kreeg een update, zie daarvoor de link hierboven. Vooral de tabel met de verschillende type handelszaken en informatie over eventuele verplichte sluiting in het weekend werd verder aangevuld.

Op dit moment worden alle reizen naar het buitenland afgeraden. Klik hier voor meer informatie op de website van Buitenlandse Zaken.

1 REACTIE

 1. Geachte,

  Voorvernoemde hotels zijn in principe gesloten tot onbekende datum.

  Wijzelf hebben nog een 10% bezetting, maar klanten wegsturen, hebben wij nog niet gedaan!

  Het hotel blijft open, maar de komende weken zijn absoluut kritisch!

  ’t Best een geldig e-mail opgeven zodat we kunnen reageren aub

  Met vriendelijke groeten,

  Desmet Mylène

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in