Zondagmiddag werden in Brugge twee jongeren aangehouden voor bedreigingen en weerspannigheid. Een van de jongeren spuwde in de richting van de politie toen hij werd aangehouden. De jongeren waren op weg naar Oostende.

Het begon allemaal toen twee jongemannen op de trein naar Oostende, geen geldig ticket konden voorleggen. Daarop begonnen de twee zich agressief op te stellen en één van de mannen bedreigde de conducteur met een mes.

De politie werd opgeropen en in Brugge werden de twee van de trein gehaald, maar dat verliep niet van een leien dakje. Tijdens het uithalen van de jongeren spuwde één van de mannen in de richting van de politie. Bovendien had geen van de twee een geldige reden om af te zakken naar de kust.

De twee werden gisteren door de onderzoeksrechter aangehouden, vrijdag gaat de raadkamer in Brugge beslissen of de twee nog langer in de cel moeten.

10 REACTIES

  1. Zwaar misdrijf !!

    Kan als poging tot doodslag gezien worden en is ook de bedoeling ..

    Zware straffen geven, en werkt hopelijk preventief voor zulke andere cowboy’s ..

  2. Verstandeloze psychopaten zijn levensgevaarlijk, onopgevoed en totaal los gelaten. Hebben geen enkel normbesef, en moeten voor de algemene veiligheid uit de maatschappij verwijderd worden !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in