Ondanks de sluiting van de restaurants en de cafes mogen de hotels openblijven, niet iedereen begreep deze maatregel zo goed. Vandaag zijn er nog veel toeristen in ons land en je kan deze mensen moeilijk op straat laten slapen, daarom blijven de hotels dus open.

Nu worden er wel extra maatregelen genomen om ook hier zoveel mogelijk de verspreiding van corona te reduceren. De hotels mogen openblijven maar moeten ervoor zorgen dat de gasten hun maaltijden en het ontbijt op de kamer nuttigen.

Op deze manier wordt vermeden dat er teveel mensen op één plaats aanwezig zijn waardoor het virus zich verder kan verspreiden.

1 REACTIE

  1. Versta nog steeds niet waarom hotels wel mogen openblijven? Zonder bar of restaurant? Prado, Ter Streep, Imperial, allemaal gesloten! Waarom zouden de mensen nog een kamer reserveren? Uit welke bestemming komen de klanten vandaan? Op doorreis? Fransen, Engelsen, Nederlanders…. Wat een verlies voor ons! Pacht, personeel, elektriciteit, water, ontbijt op de kamer…Wij hebben momenteel meer annuleringen dan reserveringen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in