De burgemeester laat weten dat de Indiase variant van het coronavirus nu ook in Oostende is opgedoken. En vanuit Oostende heeft het zich al verder verspreid naar Brugge en Knokke-Heist. Het gaat om een gezin uit Oostende die onlangs is teruggekeerd na een familiebezoek in India. Daar liep het gezin het virus op.

De familie leeft volgens de burgemeester de quarantaine niet na zoals het hoort waardoor er nu ook al een tweede besmettingshaard is ontstaan in Oostende met de Indiase variant. De familie kwam terug met symptomen van het virus na hun reis in India. Ondertussen werd bevestigd dat het wel degelijk om de Indiase variant gaat. De quarantaine van de familie zal nu beter opgevolgd worden.

4 REACTIES

  1. De dubbele superieure gepamperde paspoorten, voelen zich boven alle wetten gesteld. Roept maar de zuurstoftanks terug uit India ! …Of nee stuur deze amorfen terug naar dat geliefde thuisland bij hun knuffel familie. Samen onder een gesponsorde Vlaamse beademingstoestel.

  2. Schande. Hoe kan men uitwisselingsprogramma’s (studenten) en reizen toelaten naar een land (zoals Indië) die met een fenomenale besmettingsgraad zit? En een familie die dan nog alle coronamaatregelen en quarantaine aan hun laars lapt. Streng bestraffen voor het leed die zij andere mensen kunnen aandoen. De eigen bevolking zal wel braafjes in ‘zijn kot’ blijven.

  3. Als er iemand naar de kliniek zou moeten gaan van die familie (van de volwassenen) dan zou ik zeggen van te weigeren van die op te nemen . Wie weet is er door hun weer meer covid besmettingen en overlijdens. Steekt ze dan maar in de bak want dan zijn het moordenaars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in