Vrijdagavond was er nog veel volk afgezakt naar de uitgaansbuurt in Oostende. Veel jongeren en mensen kwamen nog eens buiten vooraleer de cafés en restaurants moeten sluiten. In de Langestraat was er veel volk aanwezig en dat liep fout af.

Een aantal feestvierders had geen zin om de voorziene maatregelen na te leven, vanaf middernacht moest alles gesloten zijn. De politie en stadsbestuur hadden gevraagd aan de uitbaters om klanten te vragen dat ze zouden vertrekken rond 23.45 uur maar dat lukte niet.

Omdat het van groot belang is dat de maatregelen worden nageleefd kon de politie niet anders dan overgaan tot ingrijpen. Een aantal mensen werd opgepakt en de meute werd uiteen gedreven. De burgemeester was ook aanwezig in de Langestraat.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen, lopende mensen, nacht, basketbalveld en buiten

8 REACTIES

  1. Triest dat er zó weinig solidariteit is . Enkel en alleen als we allemaal aan het zelfde zeel trekken, zullen die maatregelen werken! RESPECT.. voor mekaar is hier broodnodig.

  2. Meer dan onverantwoord , der zullen dan een hoop nieuwe aansteekhaarden bijkomen van mensen die der niet ziek uitzien of geen symtomen hebben .” DE ANDEREN ZULLEN JULLIE ONVERANTWOORDELIJK GEDRAG MOETEN BEKOPEN,HOPELIJK NIET MET LEVEN!”

  3. Hoe simpel kunnen jullie zijn? Of hadden jullie nu waarlijk een brave ,volgzame reactie verwacht van een goed aangeschoten minderheid die enkel maar op provocatie uit was? Waarom niet wachten met de maatregel tot 8 of 9h in de morgen? Of voor 24h,zo rond 15 of 16h in de namiddag ? Maar nee…. klokslag om 24h . Als iedereen goed volgegoten is,alle haren mooi rechtop staan,en iedereen ieder ander goed opgestookt heeft. Heb nog 2 jaar met Bart T. in klas gezeten. Was toen al geen groot licht. Denk niet dat het er ondertussen al veel beter op geworden is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in