Deze week wordt opnieuw overleg gepland om de knoop door te hakken over de organisatie van het WK Cyclocross eind januari in Oostende. De eerste voorbereidingen voor de opbouw van het parcours zijn ondertussen gestart onder voorbehoud, om niet in tijdsnood te komen.

De eerste voorbereidingen zijn gestart voor de organisatie van het WK Cyclocross op 30 en 31 januari 2021 in Oostende. Dit zijn voorbereidingen met een minimale financiële impact om – indien het WK effectief kan georganiseerd worden – niet in tijdsnood te komen bij de opbouw van het parcours.

Het is wel al duidelijk dat als het WK Cyclocross plaatsvindt, het zonder publiek zal zijn. Een organisatie zonder publiek betekent ook dat het grootste deel van de inkomsten uit ticketing en de verkoop van VIP-tafels wegvalt.

Stad Oostende, Vlaanderen, Belgian Cycling en UCI zullen deze week verder overleggen hoe het WK ondanks de minderinkomsten georganiseerd kan worden. Er zullen extra inspanningen nodig zijn om dit topevenement alsnog mogelijk te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in