Het coronavirus slaat weer wild om zich heen en daarmee stijgen ook opnieuw de cijfers van het aantal besmettingen en het aantal mensen opgenomen in het ziekenhuis. Hoewel Oostende lang lage cijfers had in vergelijking met de rest van België gaat het de laatste week nu ook de slechte kant op.

Vandaag zijn er in Oostende 59 besmettingen vastgesteld, daarvan zijn er 7 mensen die een leeftijd hebben van 65 jaar of ouder. Hoewel dit een verdriedubbeling is van de cijfers in Oostende is de trend nog altijd minder sterk dan in de andere regio’s. Ook in de ziekenhuizen in Oostende werden opnieuw meer mensen opgenomen.

Vandaag liggen er 6 patiënten in het ziekenhuis met corona, vier personen liggen in het AZ Damiaan de andere twee in het Serruys ziekenhuis in Oostende.

Stad Oostende bekijkt momenteel als er extra maatregelen genomen moeten worden om de besmettingen met het coronavirus tegen te gaan.

Recent Nieuws uit Oostende

4 REACTIES

  1. Oostende had /heeft een laag aantal besmette personen. Laat ons zo verder doen en aub sluit toch die Oktoberfoor! Wat een waanzin! Hoe is dat toch mogelijk. Er komen ook mensen op af van buiten Oostende. Coronaproof bestaat niet, zeker niet met deze hoge nationale cijfers! Wanneer gaan we dat eens vatten?

  2. keihard optreden tegen overtreders=geen verwittiging meer maar BOETE en dit voor ALLE : blank, bruin, zwart, geell enz…………

  3. Boete??? Is niet eens wettelijk en de grondwet zegt dat je u smoel niet mag bedekken!!! Slaap verder en blijf de regering maar verder geloven zoals gewoonlijk ze willen controle !! België is niet meer van de bevolking maar van de regering!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in