Elke dag brengen we een update met de meest recente cijfers van mensen die in het ziekenhuis zijn opgenomen met corona. Het aantal mensen dat positief test is geen betrouwbaar cijfer omdat lang niet iedereen getest wordt.

In het AZ Damiaan zijn er momenteel 10 mensen die in het ziekenhuis zijn opgenomen met corona. Twee patiënten verblijven ondertussen op de dienst intensieve zorgen

Huidig aantal coronapositieve patiënten opgenomen op de corona-afdeling:10 (+2 ten opzichte van gisteren)
Totaal aantal corona-positieve medewerkers Az Damiaan: 7 waarvan 0 genezen

Er zijn tot op heden 7 medewerkers coronapositief gediagnostiseerd. Zij vertonen geen symptomen maar werden volgens de richtlijnen in thuisisolatie geplaatst. Andere medewerkers, patiënten en hun familie moeten zich geen zorgen maken, want -mogelijk- besmette patiënten worden onmiddellijk in quarantaine geplaatst thuis of bij ziekenhuisopname in een aparte verblijfsafdeling die volledig afgesloten is van de afdelingen waar niet-besmette patiënten verblijven.

In het Serruysziekenhuis verblijven momenteel 3 patiënten die besmet zijn met corona. Dat betekent dat Oostende voorlopig nog altijd meer dan genoeg capaciteit heeft om extra mensen op te vangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in