Voor u ergens gelezen op facebook. Just think about it.

De nieuwe regels in België… 🖤💛❤️

 1. U kunt het huis in principe niet verlaten, maar als u het nodig hebt, kunt u het toch.
 2. Maskers zijn nutteloos, maar misschien moeten we ze dragen, het kan je redden.
 3. De winkels zijn gesloten, behalve degenen die open zijn.
 4. Je mag niet naar ziekenhuizen gaan, tenzij je moet gaan, hetzelfde voor de artsen, moet je alleen gaan in geval van noodgeval van noodgevallen op voorwaarde dat je niet ziek bent (?!?)
 5. Dit virus is dodelijk, maar toch niet te eng, behalve dat het soms een wereldwijde ramp wordt.
 6. Handschoenen zullen niet helpen, maar ze kunnen toch helpen.
 7. Iedereen moet thuis blijven, maar het is belangrijk om uit te gaan voor je gezondheid
 8. Het eten in de supermarkt is er voldoende, maar er ontbreekt veel als je aan het einde van de dag gaat, maar je moet ‘ s morgens niet gaan.
 9. Het virus heeft geen effect op kinderen behalve op degenen die het heeft…
 10. Dieren zijn niet bereikt, maar er is toch een kat die in februari positief werd getest in België, toen we nog niemand testten, maar deze kat wel?!?
 11. U zult veel symptomen hebben als u ziek bent, maar u kunt ook ziek worden zonder symptoom, symptomen hebben zonder ziek te zijn, of besmettelijk te zijn zonder symptoom.
 12. Om niet ziek te zijn, moet je goed eten en sporten, maar eet ondanks alles wat je bij de hand hebt en het is beter om niet naar buiten te gaan, eigenlijk wel, maar nee…
 13. Het is beter om eens frisse lucht te nemen, maar je zult erg slecht bezien worden als je frisse lucht gaat nemen, en vooral niet naar de parken, of anders zonder te zitten, behalve dat het nu wel kan, je kunt als je oud bent (hoe oud ben je?!?) maar niet te lang of als je zwanger bent (maar niet oud).
 14. U kunt niet naar ouderen gaan, maar u moet ervoor zorgen, en boodschappen en medicijnen brengen.
 15. U kunt niet naar buiten als u ziek bent, maar u kunt naar de apotheek gaan. Voor verzorgers, zelfs met hoge temperatuur, kun je werken, kom op, niet meer dan 38… 37,9 is niet erg, tenzij je geen verzorger bent.
 16. U kunt de levering bestellen van bereide gerechten die misschien wel aangeraakt zijn geweest door mensen die geen maskers of handschoenen droegen. Maar je moet je boodschappen 3 uur buiten laten staan om te ontsmetten.
 17. Elk artikel of verontrustend interview begint met de woorden ” Ik wil geen paniek zaaien, maar…”.
 18. U kunt uw moeder of oma niet zien, maar u kunt de taxi nemen en een oudere taxichauffeur ontmoeten.
 19. Je kunt wandelen met een vriend, maar niet met je familie als ze niet onder hetzelfde dak woont
 20. Maar we vertellen je dat wandelen met de juiste “sociale afstand niet gevaarlijk is, dus waarom kunnen we niet wandelen met andere vrienden of familie (één tegelijk) als je buiten op de juiste afstand bent?
 21. Het virus blijft twee uur actief op verschillende oppervlakken, toch, vier, nee, zes, nee, nee, we hebben geen uren gezegd, misschien dagen? Maar hij heeft een natte omgeving nodig. Nee, eigenlijk niet noodzakelijkerwijs.
 22. Het virus blijft in de lucht eigenlijk nee, of ja, misschien, vooral in een gesloten kamer, binnen een uur kan een zieke er tien besmetten, dus wat als het al onze kinderen al besmet heeft met school voordat ze gingen sluiten?
 23. We tellen het aantal doden, maar we weten niet hoeveel mensen besmet zijn, want tot nu toe hebben we alleen degenen getest die “bijna dood” waren om te weten of ze daarom zouden sterven…
 24. We hebben geen behandeling behalve dat er misschien een is, die blijkbaar niet gevaarlijk is tenzij je er te veel neemt (wat het geval is met alle medicijnen, toch? – lk heb geen idee.
 25. We moeten opgesloten blijven tot het virus verdwijnt, maar het zal alleen verdwijnen als we collectieve immuniteit bereiken en dus op voorwaarde dat het circuleert… en daarom moeten we niet opgeven…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in