Vanmiddag kwam het zonnetje er eindelijk eens door in Oostende, na weken van regen en veel wind lokt dat in normale omstandigheden veel volk naar de Zeedijk. Opvallend was dat ondanks de vele corona-maatregelen vandaag veel volk op de bankjes aan het Kursaal zat te genieten van de zon.

Wij brachten op onze Facebookpagina een foto van veel mensen die momenteel dicht opeen aan het genieten zijn van het zonnetje. In deze omstandigheden is dat geen goed idee, je riskeert hiermee jezelf of anderen te besmetten.

Op de foto kwam heel wat discussie ook de burgemeester zag de foto en roept de inwoners van Oostende op tot meer verantwoordelijkheid. Hij vraagt zich af als hij alle banken moet laten weghalen.

4 REACTIES

  1. Je mag wel met twintig bie de bakker of beenhouwer gon staan,stop toch met al junder gedoe,ga voor de korte pijn hoe hard die ook mag zijn,gezondheid voor alles!!!!!!!

  2. devuyst danny , ppfff nog niet gezien bij de bakker of …. per 3 binnen en ja als het moet gaat onze burgemeester verplicht zijn om drastische maatregelen te nemen. Wat is het nu om eens 3 weken (hopelijk niet langer hang ervan af) om binnen te blijven???? als men buiten moet gaan zonder die virus , dan heeft men geen goesting………………. ppfff

  3. pff,aan het wafel en ijskraam gaan staan mag wel,zullen meestal koppels zijn,een beetje genieten van de zon,men had beter gereageerd de week na krokus toen alleman in vliegende vaart me de bus,auto terug kwam,toen deed de regering en burgemeesters nix

Geef een reactie