Ook vandaag worden er opnieuw extra maatregelen getroffen tegen de verspreiding van het coronavirus. De bibliotheek kondigde gisteren nog aan dat ze vandaag opnieuw openenden maar dat werd al snel veranderd. De kinderboerderij in Oostende is ook afgesloten.

Na overleg is deze voormiddag besloten dat de bibliotheek van Oostende tot nader orde gesloten blijft. Om er optimaal te zijn voor onze klanten gaan we wel een soort ‘boekendienst’ op aanvraag uitwerken. Je geeft je ‘bestelling’ dan online of telefonisch door en maakt een afspraak om je persoonlijke bibpakket op te halen.
Meer praktische info met tijdstippen en een online aanvraagformulier volgt zo snel mogelijk. Hou onze fb-pagina en website dus zeker in de gaten.

Alle binnen- en buitenspeeltuinen en speelpleinen op Belgisch grondgebied gaan verplicht dicht. Stad Oostende zal zijn eigen openbare speeltuinen in de mate van het mogelijke ook afsluiten of niet meer toegankelijk maken. We roepen ook op naar alle particuliere speeltuinen, indoor en outdoor om deze maatregel goed op te volgen.

Niet alleen de binnenspeeltuinen, maar ook alle buitenspeeltuinen moeten dicht om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat staat te lezen op de officiële website van de federale overheid rond het coronavirus.

Ook het speelplein aan de kinderboerderij is niet meer toegankelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in