Vandaag liggen in de ziekenhuizen in Oostende nog 48 patiënten die besmet zijn met het coronavirus. Dat is voor het eerst een lichte daling ten opzichte de dag ervoor van het aantal patiënten dat in de ziekenhuizen in Oostende ligt.

In het AZ Damiaan zijn nu 35 personen opgenomen op de drie corona-afdelingen, vier patiënten liggen op de afdeling intensieve zorgen. AZ Damiaan heeft nu 60 bedden operationeel voor (vermoedelijke) corona-positieve patiënten en nog eens 29 bedden met een intensieve zorgen karakter, waarvan 22 met de mogelijkheid om beademing toe te dienen.

265 medewerkers van het AZ Damiaan zijn ondertussen getest. Daarvan waren er 27 die positief hebben getest op het coronavirus. Vier medewerkers zijn intussen volledig genezen verklaard en terug aan het werk.

Er werden ook 3 patiënten ontslagen uit het ziekenhuis die besmet waren met het virus, dat brengt het totale aantal patiënten die het ziekenhuis mocht verlaten op 6.

In het Serruys ziekenhuis liggen momenteel 13 patiënten bij wie het virus werd vastgesteld, daarvan liggen 3 patiënten op de afdeling intensieve zorgen. Over het aantal besmette medewerkers hebben we geen informatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in