De vaccinatiebereidheid in Az Damiaan is groot. Meer dan 95 procent van het actieve zorgpersoneel liet zich vaccineren tegen COVID-19. Az Damiaan lanceerde begin dit jaar de interne vaccinatiecampagne ‘doorPrik het coronavirus’. Bedoeling was om de medewerkers te motiveren om zich te laten vaccineren, om zichzelf, hun omgeving, en de patiënten te beschermen.

Vaccins Banner2

Zo goed als alle medewerkers hebben intussen hun eerste coronaprik gekregen. Op vrijdag 05 maart kregen ook de directieleden als één van de laatsten hun eerste vaccin. De directie is verheugd vast te stellen dat de bereidheid om zich te laten vaccineren groot was onder de medewerkers. Meer dan 95 procent van het actieve zorgpersoneel ging voor een prikje. 

Onze slogan ‘doorPRIK het coronavirus’ werd door massaal veel medewerkers opgevolgd. We zijn intussen bijna allemaal gevaccineerd. De ziekenhuismedewerkers kunnen nu ook de mensen rondom zich overtuigen, en zo dus een superverspreider zijn van de boodschap om zich te laten vaccineren.

Bart De Bock, algemeen directeur

Vaccins Banner3

Intussen is ook de tweede vaccinatieronde al gestart in het ziekenhuis. 13,4 procent van de medewerkers uit de frontlinie kregen al hun tweede vaccin. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in