Iedere dag volgen we het aantal mensen op dat in Oostende in het ziekenhuis is opgenomen, gisteren waren dat er nog vier. Sinds vandaag is er een extra persoon in het ziekenhuis, dat maakt dat vijf mensen gehospitaliseerd zijn met het virus.

Van de vijf mensen die in het ziekenhuis liggen is er momenteel nog geen enkele patiënt die op de intensieve afdeling ligt. Alle patiënten liggen in het AZ Damiaan, dat wordt bevestigd door burgemeester Tommelein. Voorlopig stellen deze mensen het, gezien de omstandigheden, relatief goed. In Oostende werd ondertussen ook gewerkt aan extra capaciteit in de ziekenhuizen.

Zo kunnen er nu meer patiënten opgevangen worden, het aantal bedden werd verhoogd.

We blijven de situatie op de voet opvolgen. Heb jij weet van iemand die corona heeft en opgenomen is in het ziekenhuis? Stuur het ons dan zeker door

2 REACTIES

  1. Is beroepsgeheim en als directie van de ziekenhuizen de aantallen niet wilt prijsgeven mogen wij als verpleegster /artsen het jullie ook niet meedelen de getallen zijn veel hoger van de positieve testen. Dus blijf in je kot. Misschien eens in alle talen publiceren want hebben toch meer dan 60 nationaliteiten in ons landje ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in