In de Anjelierenstraat in Mariakerke bij Oostende is maandagavond een 22-jarige Fransman overleden aan de gevolgen van een CO-vergiftiging dat laat de politie van Oostende weten. De jongeman overleed tijdens het nemen van een bad. Hij werd aangetroffen door zijn vriendin die direct de hulpdiensten verwittigde.

De hulpdiensten en de MUG stormden toe maar konden de man, ondanks meerdere reanimatiepogingen niet meer redden. Daarop werd een onderzoek gestart en werd de brandweer gevorderd om metingen uit te voeren. Uit die resultaten bleek dat er hoge CO-concentraties aanwezig waren in de badkamer op de eerste verdieping.

De woning wordt zelden gebruikt

Het huis in de Anjelierenstraat is een vakantiewoning die eigendom is van familie van de overleden jongeman. Hij was er samen met zijn vriendin voor een korte vakantie. Buren laten in HLN.be weten dat er gedurende zes maanden niemand in het huis was geweest vooraleer de jongeman met zijn vriendin aankwam.

Het probleem zou veroorzaakt kunnen zijn door een slechtwerkende boiler maar dat moet verder onderzoek uitwijzen. Het onderzoek wordt gevoerd door het parket van Brugge de woning werd voorlopig verzegeld.

Al meer dan 2.700 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in