Net voor middernacht is er brand uitgebroken in een villa in de Roekstraat in de wijk Stene in Oostende. Het waren voorbijrijdende wagens in de Stuiverstraat die de brand hadden opgemerkt en de brandweer verwittigden.

De brand is uitgebroken aan de achterzijde van het huis waardoor de brand goed opgemerkt werd vanuit de Stuiverstraat. Die mensen die de brand opgemerkt hadden zijn tot bij het huis gereden waar de brand was uitgebroken en hebben de mensen in het huis tijdig kunnen verwittigen.

Een bewoonster van het huis werd met ademhalingsproblemen meegenomen naar het ziekenhui in Oostende. De schade aan het huis is groot, vooral de achterzijde van de villa is zwaar getroffen door de brand. De brandweer van Oostende was heel erg snel ter plaatse, die konden ervoor zorgen dat de brand zich niet verder verspreidde. De bewoners waren al opgevangen door de buren waar ze werden opgevangen.

De oorzaak van de brand is momenteel nog niet bekend buurtbewoners hoorden een knal waarna de brand uitbrak, de schade aan het huis is groot. De bewoners zullen voorlopig niet in huis kunnen blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in