Vanmiddag rond 14.00 uur brak er brand uit in een appartement in de Stenenstraat in Oostende. Brandweer en hulpdiensten waren snel ter plaatse er was wel al veel rookontwikkeling in de woning. De hulpdiensten trokken het gebouw binnen en hadden de brand vrij snel onder controle. .

De bewoner van het huis heeft de brand helaas niet overleefd, de man kampte met problemen. Buurtbewoners vertelden dat er gisterenavond ook al problemen waren geweest met de bewoner van het huis. Hij werd opgenomen na een incident. De man zou vandaag dan zelf zijn woning in brand hebben gestoken en daarbij om het leven zijn gekomen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is WhatsApp-Image-2020-01-22-at-15.36.59.jpeg

Vanmiddag ontstond brand in het appartement van de man. Het waren buren die het de rook opmerkten en de brandweer verwittigden. De brandweer trok de woning binnen en had het vuur vrij snel onder controle. Er was veel rookontwikkeling en de brandweer moest het vuur met een brandladder blussen langs de achterzijde van het gebouw waar de brand is ontstaan.

Bij het betreden van de woning constateerden de brandweermannen dat de bewoner van het huis overleden was en dat het om een verdacht overlijden gaat hierdoor nam het parket de zaak in handen, een parketmagistraat kwam ter plaatse.

Ook het appartement op de tweede verdieping liep ernstige schade op.

De brandweer moest wel nog nablussen en het gebouw verluchten, het appartement is onbewoonbaar ook het appartement op de tweede verdieping heeft schade opgelopen. Na iets meer dan een uur vertrok de brandweer, politie en parket blijven ter plaatse.

Na de brand stelde de politie onmiddellijk een perimeter in, buurtbewoners moesten binnen blijven en ook nieuwsgierigen werden op een afstand gehouden. De politie is gestart met een buurtonderzoek en ondervraagt buurtbewoners over de man en de gebeurtenissen van deze middag.

De buurtbewoners zijn allemaal heel erg onder de indruk van wat er zich vanmiddag in hun straat heeft afgespeeld.

Heb je nood aan een gesprek over zelfdoding? Neem contact op met de Zelfmoordlijn 1813, de gratis en anonieme hulplijn voor mensen die aan zelfmoord denken en hun omgeving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in