Dag 3 van de Paulusfeesten en vanavond is dansen het thema, vanaf 18.00 begint het feest op het Petrus- & Paulusplein met elk uur een nieuwe dj, ook Regi komt langs en afsluiten doen we met onze lokale wereldster DiMaro.

18.00 – 19.00: Matimo

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, zittende mensen, staande mensen en binnen

Matimo – ook wel gekend als Matisse Monteyne – is een allround dj uit Oostende met heel wat in zijn mars.

Op zijn zestiende begon hij plaatjes te mixen. En met succes. Vijf jaar later is hij een klinkende naam in de Oostendse dj-scene.

Je zag hem misschien al op de Montmartre Summer- en Winter Kick Off, 100 Minutes en zo wat elke hoedjesfuif. Als student werkt hij vandaag ook aan zijn carrière in de studentensteden en mocht hij onder andere al het Bal Der Bals in Gent en de HeropeningsTD in Brussel op zijn palmares schrijven.

19:00 – 20.00: DJ GOOSE

DJ Goose is een allround dj uit Middelkerke met een passie voormuziek. Wat begon als een hobby draaide al vlug uit op één groot avontuur. Je zag hem misschien al op de Montmartre Summer -en Winterkick-off, Breakwater Festival, Equals, Legacy of ergens anders!

20.00 – 21.00: Mister V

Nog meer Oostends talent. Mathias Vyvey begint op zijn 16de met kleine privéfeestjes en neemt als een spons alle mogelijke ervaringen in zich op.

Daardoor kon hij steeds verder aan zijn weg bouwen en schopte het zo zelfs tot bij MNM en Qmusic. Vandaag kan hij zijn publiek als geen ander lezen en past zich dan aan hen aan als een echte kameleon.

21.00 – 21.30: Mr Helios

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, kind en buiten

Oostends talent. Op zijn 15de start deze jongeman met het mixen van de pop- en rockplaten uit de CD- kast thuis. Al snel breidt zijn kennis over allerlei muziekgenres uit.

Vandaag, 7 jaar later, is hij ook bekend in Gent en Leuven. Concertzaal Vooruit Gent, de 45e Paulusfeesten, Sea & Dance festival en mainstage Festival Aan Zee staan onder meer al op zijn palmares.

21.30 -22.00: FULL LED ROBOT

RoboCop is alive and kicking. Move on the beats en geniet van een full led show met projectie, lasers en vuurwerk. Party is in the house!

22.00 – 23.00: Amber Broos

Amper zestien jaar en nu al een veelbelovende carrière als dj. Amber Broos, vroeger ook bekend als ‘Dj 13 amps’, wint op haar 13de de Robert Abigail Academy en wordt een jaar persoonlijk begeleid door top dj Robert Abigail.

Als Amber 14 is, is ze de jongste dj met een eigen track. Elke woensdag hoor je haar aan het werk bij Studio Brussel en ze is vaste dj in de Ancienne Belgique (AB).

23.00 – 00.00: Regi

Regi dus, een speciaal figuur maar ambiance en sfeer verzekerd. Waar zijn die handjes?

00:00 – …. DiMaro

Wie kan er de avond beter afsluiten dan DiMaro? Op en top Oostendenaar “Wereldster” en tegelijk een heel aimabele jongen…

Mario Willems aka DiMaro blijft er rustig onder en doet zijn ding. Met hem ontploft Pier en Pol keer op keer, een spetterend feest, weer of geen weer. Het belooft ambiance te worden op het plein!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in