Zondag werd de vierde aflevering van Kamp Waes met een weekje uitstel dan toch uitgezonden. Het was vooral uitkijken naar hoe Matthieu deze aflevering zou overleven nadat hij belast werd met een “poids moral” van 40 kilogram. Dat Matthieu een overlever is dat wisten we al, gezien zijn vorige prestaties.

Dat Matthieu keihard aan het afzien was dat hebben we allemaal kunnen merken en toen hij in de aflevering even op zijn kniëen ging gaan zitten en niet meer direct rechtstond vreesden we even voor een opgave. Toen de instructeurs hem de vraag stelden als hij wilde opgeven was zijn antwoord klaar en duidelijk: “nooit”!

Dag 4 Kamp Waes: Opgeven Matthieu? Nooit.

Iedereen die mij kent weet dat ik niet de grootste babbelaar ben. Als je zit te wachten op een straffe uitspraak of een grappige anekdote, kun je je beter focussen op andere kandidaten. Wat je wel zult zien van mij is sensatie, doorzetting en een ontembare wil.

Op dag 4 zat ik fysiek en mentaal aan de afgrond, en dat was duidelijk te zien.
Niet dat ik ooit zou opgeven maar nooit eerder kwam ik dichter bij “de gedachte”.

De rugzak was zwaar. De hele nacht heb ik gestapt met het touw als poids moral.
De volgende dag kon ik amper op mijn benen staan, en dan moesten de zwaarste proeven eigenlijk nog komen. 40 uur wakker, lopen door het veld, bloedhete zomer zon en de Devil Run. Vallen en opstaan. Telkens opnieuw.

Het was een dag om nooit te vergeten.
De smile op mijn gezicht toen ik het touw uit mijn rugzak mocht halen spreekt voor zich.

Hopelijk heb ik heel Vlaanderen kunnen inspireren met mijn doorzetting! Wij kijken alvast uit naar de volgende aflevering.

Al meer dan 3.500 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in