Arno lijdt aan pancreaskaner, dat heeft de zanger afkomstig uit Oostende zelf bekend gemaakt via een persbericht. Door zijn ziekte moet Arno een deel van zijn tournee rond zijn nieuwe CD Santeboutique uitstellen.

Arno die dit jaar 70 werd kreeg in november te horen dat hij lijdt aan pancreaskanker. Arno moest al verschillende sessies chemotherapie ondergaan. Toch blijft hij op de planken staan zo speelde Arno tijdens zijn ziekte drie keer voor een uitverkochte AB. Ook bij de MIA’s viel hij nog in de prijzen, hij kreeg de Lifetime Achievement Award.

Arno treedt nu dinsdag voorlopig een laatste keer op in Parijs, na dit optreden wordt hij geopereerd en zal daardoor een aantal weken aan de kant zitten. In een interview met de Standaard laat hij weten dat hij meer energie haalt uit de muziek en optreden en dat hij daarom niet te veel wil rusten.

De Oostendenaar kijkt al volop naar de toekomst, hij wil onder meer nog in een film spelen en zo snel mogelijk opnieuw gaan toeren. We wensen Arno heel veel sterkte in de strijd tegen zijn ziekte.

Bij CryptoTab verdien je bitcoins terwijl je surft met deze browser!

De bronafbeelding bekijken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in