BCO speelde gisterenavond in de Champions League basketbal tegen het Israëlische Unet Holon. Beide teams hadden tot nu toe elk drie wedstrijden gewonnen en vijf wedstrijden verloren. Twee dagen nadat BCO door Charleroi in de beker werd uitgeschakeld moest het dus opnieuw aan de bak.

BCO begon sterk in Isräel en speelde op een veel hoger niveau dan vorige week tegen Charleroi. Vooral defensief zat het heel erg goed in elkaar bij BCO. BCO leidde halfweg met 29-31. In het derde kwart bleef BCO baas op het veld en het leek alsof ze de wedstrijd onder controle hadden. Vooral Thompson en Macintosh waren bezig aan een sterke partij en hielden BCO telkens op voorsprong.

In het vierde kwart spurtte BCO eerst weg tot 45-47, daarop werd Holon echt wakker ze plaatsen een tussenspurt en zo werd het dankzij onder meer drie driepunters 58-51 op 1.40 min van het einde. Het zag ernaar uit dat BCO dit nooit meer kon goedmaken.

De Generaal bewijst opnieuw zijn waarde, als niemand er nog in geloofde dat heb je Djordjevic die in de laatste twee minuten het schip op sleeptouw neemt. Met goeie defense, een paar vrijworpen en een steal bracht hij BCO terug in de wedstrijd. Macintosh en Thompson scoorden ook nog in de laatste seconden en dat bracht BCO op 58-59.

De laatste aanval was voor Holon maar in tegenstelling tot zondag klopte de verdediging nu wel en Holon kon enkel nog een wanhoopspoging ondernemen die eindigde op de voorkant van de ring. Mooie overwinning voor BCO dus in de Champions League!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in